БЕРЛИН – ПРОЦЪФТЯВАЩ ГРАД

Като утвърдена берлинска фирма за реконструкция и реновиране ние работим за добре познати клиенти повече от 30 години и се радваме да Ви подкрепим и с нашето ноу-хау. Нашите клиенти са агенции за недвижими имоти, инвеститори, архитекти, агенти по недвижими имоти, предприемачи, лекари, адвокати, художници и частни клиенти.

Берлин и Бранденбург разполагат с разнообразни строителни площадки и с богато портфолио от имоти, които след като бъдат реновирани и модернизирани, могат да се използват за собствени нужди или като капиталова инвестиция. Търсенето на жилища в Берлин ще продължи да расте през следващите няколко години. Така че цените на недвижимите имоти трябва да се очаква, че ще продължат да растат. Въпреки че увеличението на цените се забави от 2016 г., тъй като пазарът на жилища и недвижими имоти сега е по-строго регулиран, недвижимите имоти все още остават дългосрочна и стабилна инвестиция.

Следователно съществува нарастващо търсене на висококачествени апартаменти и недвижими имоти. Ние сме подходящият партньор за Вас, когато става въпрос за реконструкция и ремонт с цел увеличаване и поддържане на стойността на вашия имот.

Ние внимателно подбираме подходящите специалисти и експерти за всяка задача, които гарантират стабилно изпълнение и своевременно предаване на извършените работи.

Разнообразието от проекти тренира окото ни за детайлите в общата картина. Независимо дали става дума за преобразуването на величествен замък, обновяването на частни апартаменти, апартаменти под наем, частни къщи или къщи под наем – Вашият имот при нас е в правилните ръце.

Ваш Рей Драгиев

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

(С натиснат бутон на мишката плъзгайте надясно и наляво)