БЕРЛИН – ПРОЦЪФТЯВАЩ ГРАД

Като утвърдена берлинска фирма за реконструкция и реновиране ние работим за добре познати клиенти повече от 30 години и се радваме да Ви подкрепим и с нашето ноу-хау. Нашите клиенти са агенции за недвижими имоти, инвеститори, архитекти, агенти по недвижими имоти, предприемачи, лекари, адвокати, художници и частни клиенти.

Берлин и Бранденбург разполагат с разнообразни строителни площадки и с богато портфолио от имоти, които след като бъдат реновирани и модернизирани, могат да се използват за собствени нужди или като капиталова инвестиция. Търсенето на жилища в Берлин ще продължи да расте през следващите няколко години. Така че цените на недвижимите имоти трябва да се очаква, че ще продължат да растат. Въпреки че увеличението на цените се забави от 2016 г., тъй като пазарът на жилища и недвижими имоти сега е по-строго регулиран, недвижимите имоти все още остават дългосрочна и стабилна инвестиция.

Следователно съществува нарастващо търсене на висококачествени апартаменти и недвижими имоти. Ние сме подходящият партньор за Вас, когато става въпрос за реконструкция и ремонт с цел увеличаване и поддържане на стойността на вашия имот.

Ние внимателно подбираме подходящите специалисти и експерти за всяка задача, които гарантират стабилно изпълнение и своевременно предаване на извършените работи.

Разнообразието от проекти тренира окото ни за детайлите в общата картина. Независимо дали става дума за преобразуването на величествен замък, обновяването на частни апартаменти, апартаменти под наем, частни къщи или къщи под наем – Вашият имот при нас е в правилните ръце.

Какво правим ние

РЕКОНСТРУКЦИЯ И РЕНОВИРАНЕ

Строителство е нашата професия и страст. Ние пристъпваме към работа с радост и отговорност, опирайки се на нашия опит. Ще направим всичко най-добро и за Вашия проект.
Като фирма от Берлин ние работим за Вас на местно и национално ниво. Повече от 30 години опит гарантират успеха на вашите строителни проекти. Обадете ни се: тел: +49 30 89 09 18 66 или мобилен: +49 151 155 255 03

Altbausanierung

Реновиране на стари сгради

От стара сграда, нуждаеща се от ремонт, до модерен жилищен имот. При модернизиране или разширяване на съществуващи имоти, особено когато има промяна в предназначението, се прилага особено взискателен подход. Ето защо ние планираме и изпълняваме Ваши проекти за обновяване със специален нюх към детайлите и с много опит в съответствие с най-новите стандарти и познаване на законовите изисквания.

Специален гост Анастас Константинов

Anastas Konstantinov

Като част от поръчката за дизайн на осветлението на галерията на международно признатия художник Анастас Константинов в Пловдив, развихме дългогодишно сътрудничество и приятелство с художника. Неговите мистично изразителни творби са изложени в световноизвестни музеи и галерии. Те имат високо ниво на енергия и харизма и напомнят за необикновен човек. Части от творбите му са представени на този уебсайт.

Anastas Konstantinov Gallery in Plovdiv

Галерия „Анастас” се намира в сърцето на стария Пловдив. Подовата площ от 400 квадратни метра е покрита с ръчно изработени мозайки. В залите на галерията се експонират на три етажа над 120 творби — картини, скулптури, акварели и рисунки. Част от комплекса „Анастасови къщи“ през 2005 година е обявен за паметник на културата от ансамблово значение.
Нашата задача беше да проектираме осветлението на залите и обекта.

БОЯДИСВАНЕ, ЛАКИРАНЕ И ПОСТАВЯНЕ НА ТАПЕТИ

Ние внимателно измерваме всички помещения в сградата, изготвяме индивидуално оптимизирана оферта и ви даваме изчерпателни съвети. Нашата гама от услуги гарантира професионалното изпълнение на всички работи по боядисване, лакиране и лепене на тапети. В допълнение към обичайните бояджийски покрития, ние също предлагаме широка гама от варианти като техники за изтриване и лазурно покритие, както и техники за полагане на мазилка и шпатулиране. Използването на водоразтворими и екологични бои е особено важно за нас.

ПРЕМАХВАНЕ НА СУХО ГНИЕНЕ

За да се премахне сухото гниене, е необходима професионална обработка и отстраняване на заразените дървени части и зидария. Освен това повредените зони трябва да бъдат изсушени след ремонта и обработени с подходящи защитни средства. Зидарията може да бъде покрита с блокиращ гъбата агент или пък защитното средство да се нанася с импрегниране чрез пробит отвор. Може да се наложи новите вградени дървени елементи да бъдат импрегнирани.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Като надеждна фирма за реконструкция и реновиране ние се грижим също и за професионалното почистване на сградите. През целия период на строителството се извършва подходящо междинно почистване и след приключване на всички строителни или ремонтни дейности нашият екип за почистване извършва необходимите почистващи дейности. За окончателното предаване на обекта не само се извършва подреждане и почистване, но и надлежно отстраняване на всички строителни отпадъци.

РАЗЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ

Като част от ремонта на стари сгради ние предлагаме разчистване на вашите жилищни и бизнес обекти. Нашата ефективна цялостна услуга включва всички необходими дейности, включително демонтаж на всички скелета и премахване на подвижния инвентар. Битовите уреди, електрическите уреди, подовите настилки и обемистите отпадъци се обезвреждат по професионален и екологичен начин.

МОНТАЖ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ

Да изготвим естетически и модерен дизайн на вашия имот става наша задача. Старите дървени прозорци и врати професионално се обновяват и адаптират към съвременните стандарти за топло и звукоизолация. Обковите грижливо се обновяват, полират или заменят с подобни на оригинала. Що се отнася до новите прозорци и врати, ние разполагаме с широка гама продукти от различни известни производители.

СЪБАРЯНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

Работите по събарянето и вътрешния демонтаж често са съществена част от работата по реновирането на старата сграда. Ние извършваме това по план и спазваме всички необходими мерки за безопасност. За отстраняването на отпадъците се създава обичайната инфраструктура, поставят се стационарни и подвижни контейнери с различни размери за отпадъците. Ние изхвърляме опасните отпадъци и всички други отпадъци по надлежния ред.

ЕЛЕКТРОМОНТАЖ

Портфолиото ни от услуги включва поръчки, доставки и въвеждане в експлоатация на електрически и осветителни инсталации в пределите на целия обект. Опирайки се на дългогодишния ни опит и креативни идеи, ние съветваме нашите клиенти за мащабируеми решения. Освен това предлагаме измерване, документиране, повторни тестове и поддръжка, тъй като обслужването на клиентите е важно за нас.

ОТОПЛЕНИЕ И САНИТАРНО-ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ

За нас е важно да имаме реалистичен поглед върху всички детайли по сградата и мащаба на ремонта, за да предложим на нашите клиенти сигурност при планирането и ценообразуването. Модернизацията на инженерното оборудване на сградата заема доминиращо място. Отоплителните и санитарните инсталации трябва да отговарят на най-новите естетически и икономически стандарти, с грижа към вашия портфейл и околната среда.

ДЪРВОДЕЛСКИ РАБОТИ

На основата на солидната изработка ние използваме съвременни материали и производствени методи и по този начин предлагаме на нашите клиенти модерен, висококачествен стандарт за всички дърводелски работи. Индивидуалните изработки играят важна роля, особено в областта на реновирането на стари сгради, в която ние натрупахме богат опит през годините.

ОБЛИЦОВАНЕ С ПЛОЧКИ И ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Цялостният ремонт на баните е нашата много особена специализация. Ние имаме дългогодишен опит и съответните специализирани познания в тази област. Всеки обект изисква индивидуално планиране. Ние си сътрудничим с известни производители от цял свят, за да изпълним дори най-ексклузивните желания на клиентите. Специални и изработени по поръчка продукти могат да бъдат реализирани по всяко време. Полагаме плочки и подове от естествен камък от всякакъв вид.

ПОЛИРАНЕ НА ПОД И УПЛЪТНЯВАНЕ

Външният вид и състоянието на паркетния под, честотата на използване и начинът на почистване играят важна роля при избора на запечатване на паркетния под. Като фирма с опит в това ние ще ви помогнем да вземете правилното решение. При омасляване и намазване с восък препоръчваме използването само на висококачествени естествени материали. Лаковете са особено подходящи за паркет и дъски, които са обект на интензивна употреба.

ПОЛАГАНЕ НА ПОДОВА ЗАМАЗКА

Подовата замазката е името, дадено на конструкцията на пода като подложка за подови покрития. В зависимост от стайната температура и влажност, времето за изсъхване на замазката може значително да се удължи. Поради това сухите замазки често се използват при реконструкцията на старите сгради. Пригодността обаче зависи от различни фактори, като поведението при условията на вибрации на основата и покриващия материал. Ние ще Ви консултираме.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО/ГИПСОКАРТОН

Различни системи от гипсокартон за стени и тавани, включително с пожаро- и шумозащита, се използват в строителството. Всички системи за стени и тавани могат да бъдат изпълнени и с по-високи изисквания за противопожарна защита (до клас на пожарозащита F180). Ние използваме само материали от известни производители, за да създадем висококачествени конструкции на системите.

ПОЛАГАНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Благодарение на дългогодишния опит в ремонта на дървени подове, историческите паркетни и дъсчени подове са част от нашата специалност. Освен това ние полагаме различни подови настилки като сглобяем паркет, ламинат, линолеум, пластмасови дъски, килими и ленти от сизал или кокос. Винаги съветваме нашите клиенти относно функционалното, стилно и дълготрайно решение, независимо от производителя.

ЗИДАРСКИ РАБОТИ И МАЗИЛКИ

Зидарията, измазването, шпакловането и мазилки от гипс се комбинират при реконструкцията на старите сгради. Опитът и познанията по история на сградите също са важни тук с цел максималното запазване и подчертаване характера на обекта. Детайли като таванна гипсова мазилка (гипсови орнаменти) внимателно се реконструират. Ремонтните дейности включват хидроизолация на сгради и ремонт на балкони.

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

(С натиснат бутон на мишката плъзгайте надясно и наляво)

 

Нашите партньори

Holz Possling
Kluwe Baufachhändler
Bito AG
Oligo
RWG
ATALA
RSL
Fiedler Parkett
Architektur plus Idee
Gut Barnewitz WAPPEN
Logo-ran-r-enterprise