Нашите услуги

БОЯДИСВАНЕ, ЛАКИРАНЕ И ПОСТАВЯНЕ НА ТАПЕТИ

Ние внимателно измерваме всички помещения в сградата, изготвяме индивидуално оптимизирана оферта и ви даваме изчерпателни съвети. Нашата гама от услуги гарантира професионалното изпълнение на всички работи по боядисване, лакиране и лепене на тапети. В допълнение към обичайните бояджийски покрития, ние също предлагаме широка гама от варианти като техники за изтриване и лазурно покритие, както и техники за полагане на мазилка и шпатулиране. Използването на водоразтворими и екологични бои е особено важно за нас.

ПРЕМАХВАНЕ НА СУХО ГНИЕНЕ

За да се премахне сухото гниене, е необходима професионална обработка и отстраняване на заразените дървени части и зидария. Освен това повредените зони трябва да бъдат изсушени след ремонта и обработени с подходящи защитни средства. Зидарията може да бъде покрита с блокиращ гъбата агент или пък защитното средство да се нанася с импрегниране чрез пробит отвор. Може да се наложи новите вградени дървени елементи да бъдат импрегнирани.

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

Като надеждна фирма за реконструкция и реновиране ние се грижим също и за професионалното почистване на сградите. През целия период на строителството се извършва подходящо междинно почистване и след приключване на всички строителни или ремонтни дейности нашият екип за почистване извършва необходимите почистващи дейности. За окончателното предаване на обекта не само се извършва подреждане и почистване, но и надлежно отстраняване на всички строителни отпадъци.

РАЗЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ

Като част от ремонта на стари сгради ние предлагаме разчистване на вашите жилищни и бизнес обекти. Нашата ефективна цялостна услуга включва всички необходими дейности, включително демонтаж на всички скелета и премахване на подвижния инвентар. Битовите уреди, електрическите уреди, подовите настилки и обемистите отпадъци се обезвреждат по професионален и екологичен начин.

МОНТАЖ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ

Да изготвим естетически и модерен дизайн на вашия имот става наша задача. Старите дървени прозорци и врати професионално се обновяват и адаптират към съвременните стандарти за топло и звукоизолация. Обковите грижливо се обновяват, полират или заменят с подобни на оригинала. Що се отнася до новите прозорци и врати, ние разполагаме с широка гама продукти от различни известни производители.

СЪБАРЯНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

Работите по събарянето и вътрешния демонтаж често са съществена част от работата по реновирането на старата сграда. Ние извършваме това по план и спазваме всички необходими мерки за безопасност. За отстраняването на отпадъците се създава обичайната инфраструктура, поставят се стационарни и подвижни контейнери с различни размери за отпадъците. Ние изхвърляме опасните отпадъци и всички други отпадъци по надлежния ред.

ЕЛЕКТРОМОНТАЖ

Портфолиото ни от услуги включва поръчки, доставки и въвеждане в експлоатация на електрически и осветителни инсталации в пределите на целия обект. Опирайки се на дългогодишния ни опит и креативни идеи, ние съветваме нашите клиенти за мащабируеми решения. Освен това предлагаме измерване, документиране, повторни тестове и поддръжка, тъй като обслужването на клиентите е важно за нас.

ОТОПЛЕНИЕ И САНИТАРНО-ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ

За нас е важно да имаме реалистичен поглед върху всички детайли по сградата и мащаба на ремонта, за да предложим на нашите клиенти сигурност при планирането и ценообразуването. Модернизацията на инженерното оборудване на сградата заема доминиращо място. Отоплителните и санитарните инсталации трябва да отговарят на най-новите естетически и икономически стандарти, с грижа към вашия портфейл и околната среда.

ДЪРВОДЕЛСКИ РАБОТИ

На основата на солидната изработка ние използваме съвременни материали и производствени методи и по този начин предлагаме на нашите клиенти модерен, висококачествен стандарт за всички дърводелски работи. Индивидуалните изработки играят важна роля, особено в областта на реновирането на стари сгради, в която ние натрупахме богат опит през годините.

ОБЛИЦОВАНЕ С ПЛОЧКИ И ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Цялостният ремонт на баните е нашата много особена специализация. Ние имаме дългогодишен опит и съответните специализирани познания в тази област. Всеки обект изисква индивидуално планиране. Ние си сътрудничим с известни производители от цял свят, за да изпълним дори най-ексклузивните желания на клиентите. Специални и изработени по поръчка продукти могат да бъдат реализирани по всяко време. Полагаме плочки и подове от естествен камък от всякакъв вид.

ПОЛИРАНЕ НА ПОД И УПЛЪТНЯВАНЕ

Външният вид и състоянието на паркетния под, честотата на използване и начинът на почистване играят важна роля при избора на запечатване на паркетния под. Като фирма с опит в това ние ще ви помогнем да вземете правилното решение. При омасляване и намазване с восък препоръчваме използването само на висококачествени естествени материали. Лаковете са особено подходящи за паркет и дъски, които са обект на интензивна употреба.

ПОЛАГАНЕ НА ПОДОВА ЗАМАЗКА

Подовата замазката е името, дадено на конструкцията на пода като подложка за подови покрития. В зависимост от стайната температура и влажност, времето за изсъхване на замазката може значително да се удължи. Поради това сухите замазки често се използват при реконструкцията на старите сгради. Пригодността обаче зависи от различни фактори, като поведението при условията на вибрации на основата и покриващия материал. Ние ще Ви консултираме.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО/ГИПСОКАРТОН

Различни системи от гипсокартон за стени и тавани, включително с пожаро- и шумозащита, се използват в строителството. Всички системи за стени и тавани могат да бъдат изпълнени и с по-високи изисквания за противопожарна защита (до клас на пожарозащита F180). Ние използваме само материали от известни производители, за да създадем висококачествени конструкции на системите.

ПОЛАГАНЕ НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Благодарение на дългогодишния опит в ремонта на дървени подове, историческите паркетни и дъсчени подове са част от нашата специалност. Освен това ние полагаме различни подови настилки като сглобяем паркет, ламинат, линолеум, пластмасови дъски, килими и ленти от сизал или кокос. Винаги съветваме нашите клиенти относно функционалното, стилно и дълготрайно решение, независимо от производителя.

ЗИДАРСКИ РАБОТИ И МАЗИЛКИ

Зидарията, измазването, шпакловането и мазилки от гипс се комбинират при реконструкцията на старите сгради. Опитът и познанията по история на сградите също са важни тук с цел максималното запазване и подчертаване характера на обекта. Детайли като таванна гипсова мазилка (гипсови орнаменти) внимателно се реконструират. Ремонтните дейности включват хидроизолация на сгради и ремонт на балкони.